A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білоцерківський ліцей з румунською мовою навчання імені Александру Чіпля Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Зустріч з керівництвом Солотвинської ТГ

09 квітня 2024 року у Білоцерківсьому ліцеї відбулася зустріч -комунікація батьків та учнів 9-11 класів з керівниками та заступниками керівників Солотвінської ТГ.

13:59 09.04.2024

Про захист тварин від жорстокого поводження

У нашому ліцеї були проведені просвітницькі і профілактичні роботи з учнями та батьківською громадськістю щодо уникнення випадків жорстокого поводження з тваринами!

15:56 29.03.2024

Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою території закладу освіти

29 березня 2024 року у Білоцерківському ліцеї ім.А.Чіпля були проведені заходи із санітарного очищення та благоустрою  території нашого навчального закладу!Учні нашого ліцею взяли активну участь у прибиранні території.

14:56 29.03.2024

Атестація педагогічних працівників

Сьогодні 28 березня 2024 року відбулося засідання атестаційної комісії. Атестація педагогічних кадрів - це надзвичайно важливий етап у діяльності школи, оскільки вона відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу та педагогічній майстерності вчителя. Атестація педагогічних працівників – це визнання їх відповідності посаді, яку вони займають, рівня кваліфікації. Мета атестації: -активізація творчої професійної діяльності, -стимулювання безперервної спеціальної і загальної освіти, -активізація якісної роботи, -підвищення відповідальності за результати навчання і виховання, -забезпечення соціального захисту компетентної педагогічної роботи.

22:21 28.03.2024

День французької мови

JOURNEE INTERNATIONALE DE LA FRANCOPHONIE🇫🇷🧑‍🎨🥐📚 Святкування Дня французької мови в Білоцерківському ліцеї з румунською мовою навчання ім. А. Чіпля 20-те березня - Міжнародний день франкофонії, день французької мови. Франкофонія - свято всіх, що розмовляють французькою, а також всіх, що вивчають і люблять цю мову. Наш ліцей є також франкомовний. Кожного року проводяться виховні заходи французькою мовою. Це є свято мови, географії, історії, літератури, музики, мистецтва. Цього року учні 2-го та 5-го класів готовули стінгазети про франкомовні країни. Учні переглянули презентацію про країни де розмовляють французькою та її значення в світі. Також зробили віртуальну прогулянку Парижем. Учні підготували виставку малюнків про Францію. Elvira Klementeva Amina Popsha Михаил Клементев

20:00 27.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора